Wellmezz Mezzanin

Få en indskudt etage i virksomheden

En Wellmezz Mezzanin gør det muligt at skabe flere gulvmeter på det eksisterende lager. Det foregår ved, at vi opbygger en let og billig stålkonstruktion, der i øvrigt er nem at samle. Det er muligt at få et stort spænd imellem de bærende bjælker, så det ikke går ud over den eksisterende gulvplads. Vi står gerne for hele projektet fra A til Z.

Ring og lad os få en snak om jeres behov på 70 22 30 00 eller skriv til welboe@welboe.dk så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Mezzaniner – få en indskudt etage i virksomheden

Mezzaniner – få en indskudt etage i virksomheden Hvad er mezzanin?
Leder du efter en virksomhed med speciale i mezzaniner, så du kan få en indskudt etage? Hos Welboe Totalindretning kan vi hjælpe med alt fra indskudte etager til forskellige former for lagerinventar. Vi hjælper virksomheder i blandt andet Rødding, Kolding og Fredericia En mezzanin er typisk en lavloftet mellemetage, som er placeret mellem hovedetagerne i en bygning. En industrimezzanin er derimod en mellemetage på en lager eller i en produktionshal, hvor der er noget højere til loftet. Den kaldes også for en hems, hvis den er åben mod den underliggende etage, som vores mezzaniner er

Alle priser er ekskl. moms og levering
AB. Skodborg​

Ring og lad os få en snak om jeres behov på 70 22 30 00 eller skriv til welboe@welboe.dk så kontakter vi jer hurtigst muligt.