Grenreoler

Står du og mangler grenreoler til lageret i virksomheden? Hos Welboe Totalindretning har vi forskellige grenreoler at vælge imellem. Vores lager er placeret i Rødding, hvor vi leverer til mange af de lokale og til kunder i Kolding og Fredericia. Vi kan dog levere til størstedelen af landet.

​Hos os finder du grenreoler til både tungt og let gods. Du kan derfor finde den model, der passer perfekt til dit behov. Hos os finder du blandt andet følgende:​

  • CANTIPRO grenreol
  • PROBAR grenreol.

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige løsning
Det kan måske være svært at finde ud af, hvilken grenreol der er den bedste løsning for dig. Vi står dog altid klar til at hjælpe. Når vi skal rådgive dig i forbindelse med valg af grenreoler, tager vi udgangspunkt i, hvad du skal bruge dem til. Ud fra det kan vi komme med vejledning til, hvad der vil være den bedste løsning for dig.​

Du har også mulighed for selv at gå på opdagelse og læse mere om vores grenreoler her på siden.

​Vil du vide mere om vores grenreoler?
Vi står klar med kvalitetsløsninger til en overkommelig pris. Ønsker du et uforpligtende tilbud på et større parti grenreoler, er dette også en mulighed.

​Har du spørgsmål til vores grenreoler, så kontakt os i dag. Du kan kontakte os på telefon 70 22 30 00, eller du kan skrive en e-mail til welboe@welboe.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Både CANTIPRO og PROBAR grenreoler laves således, at det hele kan transporteres med alm. fragtmand til alm. pris. – RING FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD.


Viser alle 2 resultater