Følg os:

40 års erfaring​​

Individuelle løsninger​​

Pallereoler til alle formål​

​Mangler du pallereoler til lageret i virksomheden? Hos Welboe Totalindretning kan vi hjælpe dig med de helt rigtige pallereoler.
​Vi har særligt mange kunder i og omkring Rødding, Kolding og Fredericia, men vi har kunder i hele landet, som kommer til os, når de har brug for en kvalitetsløsning.

Vi har sørget for, at du har forskellige pallereoler at vælge imellem. Der er noget til ethvert formål og behov. I vores udvalg finder du blandt andet:

  • Propal pallereoler
  • Prorack pallereoler
  • Tilbehør til pallereoler

Du kan derfor helt sikkert finde den løsning, der lever op til dine forventninger.

Vælg en kvalitetsløsning

Når du skal have pallereoler på lageret eller andre steder, er det vigtigt, at kvaliteten er i orden. Dine pallereoler skal kunne godkendes i det årlige, lovpligtige eftersyn. Hos Welboe Totalindretning har vi gjort meget ud af kvaliteten. Det sikrer dig en pallereol, der lever op til sikkerhedskravene.

Det betyder dog ikke, at det behøver at være en dyr løsning. Vi foretager også salg af billige pallereoler, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. Du kan derfor sagtens finde en kvalitetsløsning, hvor prisen passer til dit budget.

Kontakt os for nærmere information om pallereoler

Vi står klar med pallereoler til ethvert behov. Er du i tvivl om, hvilken pallereol der passer til dit lager, står vi gerne til rådighed med vejledning. Ud fra formålet med pallereolen kan vi komme med vejledning til, hvad der passer bedst til din situation.

Er du interesseret i at høre mere, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 70 22 30 00 eller skrive en e-mail til welboe@welboe.dk.​

Firmainfo

Welboe - totalindretning

CVR: 67691415

Kontakt

Telefon: 70 22 30 00

E-mail: welboe@welboe.dk