Følg os:

40 års erfaring​​

Individuelle løsninger​​

Lagerreol til alverdens former for opbevaring​

Mangler du nye lagerreoler til varelageret, værkstedet eller et andet sted? Hos Welboe Totalindretning kan vi hjælpe dig med den lagerreol, der passer til dit behov. Vores lager er beliggende i Rødding nær Kolding og Fredericia, men vi har kunder fra hele landet, der benytter sig af vores gode tilbud.

Vores sortiment byder på forskellige løsninger. Vi kan blandt andet tilbyde dig følgende:

  • Prospace lagerreol
  • ST30 lagerreol

Det er to forskellige typer, der hver især har en masse gode egenskaber og fordele. Der er derfor helt sikkert en lagerreol, der kan klare dine opbevaringsopgaver.

Find den optimale lagerreol hos os

Når du skal have en lagerreol, skal det være en robust løsning. Den skal kunne klare lidt af hvert, uden at konstruktionen eller sikkerheden bliver påvirket. I vores udvalg finder du lagerreoler af god kvalitet. Det er hovedsageligt lagerreoler, der er lavet af stål. Stålreoler er nemlig en rigtig god løsning til opbevaring på lageret eller i værkstedet.​

Hos os får du en masse kvalitet med i prisen, uden du skal betale det hvide ud af øjnene. Vi tilbyder altid gode priser på vores lagerreoler og vi kan med sikkerhed finde en løsning, der passer til dit behov og budget.

Skal vi hjælpe dig med den rette løsning?

Vi står klar med en lagerreol, der kan gøre opbevaringen lettere og mere overskuelig for dig. Spørgsmålet er bare, hvilken en du skal vælge. Er du i tvivl, står vi klar til at rådgive dig. 

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 70 22 30 00 og på e-mail welboe@welboe.dk.

​​

Firmainfo

Welboe - totalindretning

CVR: 67691415

Kontakt

Telefon: 70 22 30 00

E-mail: welboe@welboe.dk