Følg os:

40 års erfaring​​

Individuelle løsninger​​

​Dækreoler til autoforhandlere og autoværksteder

​Mange du dækreoler til din forretning? Hos Welboe Totalindretning leverer vi alt fra kontorinventar til lagerreoler, og vi kan blandt andet tilbyde opbevaringsreoler til dæk.

Vores kunder kan være autoforhandlere, autoværksteder og vognmænd med videre. Fra vores lager i Rødding servicerer vi virksomheder i hele landet, og vi har mange kunder fra nærområdet, herunder fra Fredericia og Kolding.


Stålreoler til nye dæk, sommerdæk og vinterdæk

Dækreoler er med til at skabe orden og overblik i virksomheder, som håndterer dæk. 

Det kan for eksempel være et dækhotel, en dækforhandler eller en vognmand, som skal have plads til henholdsvis sommer- og vinterdæk. En dækreol er også egnet til private og mindre erhvervsdrivende, som blot har to-tre biler.

Vi har naturligvis gode priser på vores reoler, som alle er i god kvalitet, og vi kan altid finde en god løsning på en stålreol til dæk. Sommetider har vi også brugte reoler. Derudover tilbyder vi værkstedsskabe, stålskabe og meget andet inventar.

Få et uforpligtende tilbud på dækreoler og andet inventar

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for værkstedsinventar, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en eller flere dækreoler.

Du kan ringe til os på telefon 70 22 30 00 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail welboe@welboe.dk. Vi svarer tilbage så hurtig som muligt.

Firmainfo

Welboe - totalindretning

CVR: 67691415

Kontakt

Telefon: 70 22 30 00

E-mail: welboe@welboe.dk